Del 2

”Sväljer gråtet och andas genom näsan” Det är vad Ester gör efter Isak säger att han behöver en paus. Citatet beskriver känslan bra när man känner hur tårarna kommer men man verkligen inte vill gråta framför den andra personen. som man försöker ta djupa andetag och ignorera tårarna.

”I Esters mun är orden alldeles torra och smuliga” Det händer när Ester inte vill veta svaret på en fråga men en då måste ställa frågan för att får en förklaring till saker som hänt mellan henne och Isak. författaren beskriver denna känslan mycket bra tycker jag.

”Djupet är ett öga, en mörk blick som lyser genom dimmorna.” Det är mörkt och Anton stirrar in i den mörka svarta sjön. För mig verkar det som om Anton har en slags ”break down”, han stirra in i sjön och föreställer sig sjön stirra till baka, genom mörkret. Jag tror författaren försöker skapa e kuslig stämning där allt skulle kunna hända.

Vad jag tyckte om den här delen:

Isak var en skitstövel. Han ignorerar Ester helt vilket inte är okej. Men en då vet jag hur det känns att inte bara kunna säga till. Från början är han rädd att ingen kommer gilla honom mer efter ester för att hon var den första som la märke till honom romantiskt. Men efter deras semesterresa och den tyska tjejen är han säkrare att hon inte kommer vara den enda. Fast han har fortfarande problemet att han inte bara kan bryta hennes hjärta, han vet ju hur mycket hon älskar honom fortfarande så han försöker kanske tvinga henne att göra slut istället.

Anton har helt och hållet tappat greppet om allt och för någon anledning verkar det som om killen med blixt tatooering är kär i Anton.

En reaktion på “Del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *